1984-1987 S&W Medicoteknik - Quality Assurance engineer - CV for Bendt Mollerup

Gå til indhold

Hoved menu:

Ehvervserfaring
1984-1987 S&W Medicoteknik - Quality Assurance engineer

Kvalitetskontrol og kvalitetssikring af medicoteknisk udstyr.
Der er strenge krav til medicoteknisk udstyr, både mht. sikkerhed og pålidelighed. Ligeledes er der mange specifikationer som ISO, FDA & CCITT etc., der skal overholdes.
Jeg arbejdede med enheder til måling af: EEG, EKG, Pulse, temperatur og blodtryk, defibrillatorer, samt centralovervågningsudstyr.
Dels var det måling på udstyret, om det overholdt kravene, og i visse situationer i samarbejde med udvikling, produktions- og serviceafdelingen sikre at udstyre kører stabilt herunder specifikation og valg af komponenter og design.
·         Forbedring af testudstyr.
De havde en målestand i slutafprøvningen, til at kontrollere flere enheder af gangen. Det blev styret af en Computer, Commodore 128. Der var et problem med programmet hertil, skrevet i Basic, jeg fik løst dette og fik samtidig forbedret brugergrænsefladen. En bedre programstruktur reducerede programmets størrelse, hvilket ikke var uvæsentlig dengang.
·         Prototypetest
I tæt samarbejde med design, granskede jeg dels kredsløbsdiagrammer og komponentspecifikationer, endvidere blev prototyper testet for ydre påvirkning og også egen udstråling EMC
·         Statistik på fejlrapporter
Ved at udpege "typiske fejl" og herefter undersøge årsagen til de opståede fejl, kunne apparaternes stabilitet forbedres

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu