Ud i naturen - den er lige rundt om hjørnet


Vi ved det jo godt, vi skal ikke gå ret langt for at finde en park, en lille skov eller blot en kirkegård. At opleve naturen, er blot at åbne øjnene, lytte, slappe af og så får vi det rigtig godt. Jeg har fundet lidt rundt på nettet, jeg synes er godt til at forberede ture, og ønsker dig god fornøjelse. Nederst på siden er nogle billeder jeg har taget - på vej til arbejde.


Link til Københavns Kommunes brug byen grønne områder
Link til Københavns Kommunes brug byen grønne områder
Danmarks Naturfredningsforening om Damhussøen
Oplev naturen
 
vinbjergsnegl Min tidligere arbejdsplads lå omkring 7 km væk fra min bopæl. Jeg cyklede til og fra arbejdet hele året rundt. Hele vejen kan der køres gennem parker, hvis jeg vælger "den grønne vej". Om efteråret ses der ofte store vinbjergsnegle hvor huset er omkring 4-5 cm. De krydser stien, en morgen observerede jeg mere end 10 snegle på en strækning på under 2 km!
Svanepar med unger Jeg cykler til arbejdet næsten hver dag - året rundt. I en periode cyklede jeg til og fra Høje Tåstrup fra RødovreRoskildevej er ikke inspirerende, derfor valgte jeg at køre langs med Jernbanen, hvor der er grønne arealer. Ved Vridseløselille (omkring Albertslund-Tåstrup) kører jeg ad Vejleåstien, ved Hyldagerparken. Her så jeg et svanepar med 3 unger (den 9. juni 2009), faktisk havde de 4 dagen før! men jeg så ikke den 4. så den er nok gået tabt. 
Senere på året var der ingen svaneunger, så et eller andet rovdyr, har huseret der.
Morgendis taget i Valbyparken oktober 2007
Solopgang Solopgang set fra Valbyparken ved kalvebodløbet