Her er lidt om arbejdet med ombygning af vort hus.

1998
Tirsdag den 8.september kl 06:30 blev vi "vækket" af leverandøren af sokkelsten mv.
Ved 8-tiden kom håndværkerne, og lidt senere en stor gravemaskine der raserede haven, for ikke at nævne betonkanonen, der kom med beton til fundamentet den 10 - Nå det bliver jo nok til have igen.
Fredag den 11. september er soklen færdig og isolering af gulv er næsten færdig.
Onsdag den 16. september blev gulvets første støbelag lagt
Mandag den 28. måtte jeg ud og kigge på musten - det blev en tur rundt på Sjæland til teglværkerne, før det lykkedes at finde den rigtige farve sten.
Stenene blev leveret søndag den 4. oktober kl: 10.
Jeg ser frem til at murearbejdet starter på mandag den 12. oktober - foreløbigt en måned senere end forventet!
Mandag den 12. Jeps - nu er de begyndt at mure, gavlen mod nord er muret op i ca 1,6m højde, nu kan jeg konstatere, at det var en god beslutning, selv at tage ud og kigge på sten, de matcher

Tirsdag den 13. oktober: Ydermur mod vest er muret op til 1,6m. Lidt af østvæggen er tillige muret op.Torsdag den 15. er østvæggen også oppe i 1,6m, undtagen det lille indhak, hvor der skal gøres plads til udluftning fra kælder. Den 19. er alle ind- og udvendige mure oppe i 1,6m højde. Den  29. er murene oppe i fuld højde så tømrene kan komme og lægge spær.
Disse ankommer fredag den 30/10 og mandag den 2/11 rejses tagspærene på plads. Samme dag modtages alle døre og vinduer, der lige skal grundes. Tirsdag fortsættes arbejdet med taget, isolering og tagplader m.v. Og torsdag den 5/11 er døre og vinduer på plads.
Herefter bliver der slået hul på væggen ind til kælderen, fundamentet er noget mere solidt end forventet - mange store flintesten m.v. og der går nogle dage før der er åbent i fuld bredde og højde (det er håndværkerne der får fornøjelsen), så der er en alletiders hule (16/11). I weekenden får jeg lov at låne nedbrydningshammeren, for at få banket hul til et nyt badeværelsesvindue, min kammerat fik fornøjelsen...

Lige før Jul fik vi malet væggene og loftet, og der er lagt gulv ask-parket.
Forresten kan jeg lige nævne at tilbygning endnu ikke er 100% færdig - men vi holdt Jul og Nytårsaften i den nye stue - trods alt.
1999
Endelig er der lagt tagpap 6. & 7 januar blev det afsluttet.
Den 13. januar blev trappen leveret Så får jeg travlt med at ændre det gamle hus - PUHA bare tanken gør mig træt....
Det går lidt trægt med at bygge om. Kældergangen er færdig, Rikke's værelse blev færdigt i april måned bortset fra et par fodpaneler. I begyndelsen af december blev Pia's værelse afslutttet, borset fra den sidste finish, . Forældresoveværelse og gangen oppe er næste del af projektet, men da jeg kom en del ud og rejse i december måned og sandelig også skulle holde Jul - ja så nåede jeg altså ikke mere i det årtusinde..
2004
Måske vil det overraske nogen - men der er sket en del siden, så jeg vil fortsætte kronologen...


Klik direkte på den tegning du ønsker at se - de fylder fra ca 200K til 432K