1996-2008: Integration Engineer, Ericsson Danmark A/S - CV for Bendt Mollerup

Gå til indhold

Hoved menu:

Ehvervserfaring
1996-2008:  Integration Engineer, Ericsson Danmark A/S
Ansat i afdelingen ”Global Service Delivery Center” hvor vi var omkring 70 personer. For hvert projekt sammensatte vi os i teams på 4-8 personer, hvor projektet endte ud med software implementering på telefoncentraler evt med Call centre. Opdateringen foregår mens centralerene er i drift.

  • Callcentre består af Windows servere, samt et antal PC’er ud over selve telefoncentralen.
  • Den nye software skulle testes på vores interne testanlæg, hvor de forskellige systemer skulle afprøves i helhed, hertil blev der udarbejdet testspecifikationer, og resultatet blev dokumenteret i testrapporter.
  • Implementering af den nye software skete i tæt samarbejde med kunden, hvor vi hurtigt skulle danne os et billede af kundens netværk, og forskellige testcases forberedes og køres før og efter opdateringen.
  • Oplære nye kollegaer, forbedring og udvikling af forskellige tools til PC’er.
  • Demonstration og acceptanse test af nye funktioner hos kunden.

Kundens tilbagemelding var vigtig for at vi løbende kunne forbedre os. Hertil blev benyttet et skema hvor kunden skulle bedømme både vores faglige kunnen, samt vores evne til at samarbejde.
Idet vi så spontant bliver inviteret ud på en restaurant af kunden, og der får at vide, at de var så imponeret over vores arbejde og at de aldrig tidligere har inviteret deres leverandør ud, så bliver man en lille smule stolt.
Serverrack. Telesur (Surinam)
Serverrack. Telesur (Surinam) 2005
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu